ELŐADÁS

KÖVETKEZŐ ELŐADÁS: ASZÓFŐ 2019. 09. 27. péntek 18.00 Művelődési ház


Kittenberger afrikai életútjának kutatása nem lehet öncélú munka, ezért eddigi eredményeinket mostantól az érdeklődő közönség elé szeretnénk tárni. E célból a KittenbergerKutatás egyik fő feladatának tekinti előadások megtartását. 

A kb. egy órás előadás bepillantást enged egy izgalmas kutatási folyamatba, különleges, nem mindennapi módszereket és eszközöket tár a hallgatóság elé. Ezek segítségével olyan dolgokat tár fel Kittenbergerről, melyek nem csak a laikus érdeklődők, hanem a szakma irányában is rejtve voltak ezidáig. 

A rengeteg fényképpel, térképpel és hangzó anyaggal illusztrált előadást nem csak a  természetkedvelő, Kittenberger, Széchenyi, Fekete István könyveken felnövő generációnak ajánlom, hanem kortól függetlenül mindenkinek. 


másrészről...

a KittenbergerKutatásnak nem titkolt szándéka, hogy az előadások díjából befolyt összeget saját működésére, elsősorban a terepi kutatásra fordítsa, ezért az előadás megrendelésével és látogatásával nem csak megtiszteli munkánkat, hanem hozzájárul a kutatás további működéséhez, előre haladásához is.

kapcsolat: Somos Zoltán - 06 20 388 02 07